Fietstassen zijn er voor alle fietsen

Fietstassen zijn er voor alle fietsen

Een damesfiets, een kinderfiets of een herenfiets, voor iedere fiets is een geschikte fietstas verkrijgbaar. Zelfs voor de e-bike zijn tegenwoordig speciale fietstassen verkrijgbaar. De tassen voor een e-bike hebben een breder tussenstuk, waardoor ze geschikt zijn voor de bagagedragers van e-bikes.

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen een e-bike in hun bezit. De fietsen zijn ideaal om mee naar het werk te fietsen, naar de supermarkt of naar de stad.  Met een e-bike ben je een stuk sneller, het zit eigenlijk tussen een normale fiets en een scooter in, je moet nog wel zelf trappen, maar de fiets gaat een stuk harder vooruit dan op een normale fiets. Een e-bike bevat in de meeste gevallen een accu. De accu kun je opladen. Veel handiger dan tanken met een scooter, en beter voor het milieu! Met een e-bike kun je hogere snelheden halen dan met een gewone fiets, soms komt het zelfs al in de buurt van een snorscooter!

Er zijn heel veel fiets tassen verkrijgbaar. Pimpjefiets.nl is een webshop met fietstassen in alle soorten en maten. Voor dames, heren en kinderen vind je tassen in het assortiment. Van basic fiets tassen tot tassen met de meest uitgebreide en kleurrijke printjes vind je de tassen in het assortiment. De tassen voor je fiets zijn erg handig om je boodschappen of schoolspullen in mee te nemen. Het is minder zwaar dan een rugtas en een stuk veiliger dan een loshangende tas aan je stuur.

Wilfred